fbpx

Memorandum Bashkëpunimi me SHBA-të për sigurinë e rrjetit 5G

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti sot ka nënshkruar Memorandum Bashkëpunimi me Nën Sekretarin e Shtetit për Rritjen Ekonomike, Energjinë dhe Mjedisin, Keith Krach për krijimin e rrjeteve të 5G.

Ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, Meliza Hardinaj – Stublla, përmes një postimi në Twitter uroi kryeministrin Hoti për arritjen e këtij memorandum.

Ajo tha se marrëdhëniet e Kosovës me SHBA-të janë të bazuara në besim reciprok dhe partneritet strategjik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.