memli krasniqi

Memli Krasniqi: Opozita po bën lojë të ulët politike

Deputeti i PDK-së, Memli Krasniqi ka thënë se pozita ka kërkuar debat, por opozita ka refuzuar një gjë të tillë.

Krasniqi ka thënë se është hipokrizi e opozitës që kërkesat e tyre t’i lidh me dëme për vendin.

Krasniqi ka thënë se LDK-ja po i shantazhin qytetarët duke kushtëzuar me votë për projektet strategjike, si IPA.

“Në ditët kur doli të votohej kabineti e qeveria ishte opozita që kërkoi të mos debatohej dhe sot akuzojnë qeverinë për mos debat. Kjo seancë buron nga ky qëllim jo parimor dhe nga kjo lojë politike e ulët. Sot e patë që në fjalimet e pararendësve në lidhje me temën nuk u tha asnjë fjalë, vetëm mllef shprehin dhe nuk e kuptojnë ende që janë në opozitë, dhe e shantazhuan qytetarin duke thënë se do të votojnë edhe kundër programit IPA që janë të dedikuara për qeveri dhe ne sot e pamë një shantazh publik nga LDK-ja që tha se ne nuk ju votojmë nëse nuk iu përmbaheni kushteve”, ka thënë Krasniqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.