Ballina / KURIOZITETE / Melbourni, qyteti më i lumtur në botë
Melbourni, qyteti më i lumtur në botë

Melbourni, qyteti më i lumtur në botë

Sipas një sondazhi të kryer nga Times Out dhe Tapestry Research, qyteti më i lumtur në botë ndodhet në Melbourn të Australisë.

15.000 njerëz u intervistuan për këtë sondazh në 32 qytete të mbarë botës. Ata u pyetën për ushqimin, pijet, kulturën, takimet dashurore, udhëtimin, jetën në komunitet, etj.

Të dyja kompanitë nxorën përfundimin se qyteti më i lumtur në botë është Melbourn, në Australi.

Plazhet, parqet publike, restorantet e larmishëm dhe moti e bëjnë një nga vendet më të përkryera për të jetuar, gjatë gjithë vitit.

Provo po ashtu

Ja si duket eklipsi nga gjithësia

Gjithnjë e më të shpeshta janë pamjet e regjistruara nga gjithësia. Në këte video prezentphen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.