lajmi i fundit

Mehmeti: E gjeta në Beguncë

Mustafë Mehmeti një i dhënë pas botës bimore ka gjetur ditë më parë në fshatin Beguncë të Komunës së Vitisë,  një këpurdhë të madhe me diametër rreth 120 mm.

 Ai e mbanë krenar në duart e këpurdhën dhe thotë për Info Globin se të tilla bëhen çdo vjet në po të njetit vend ku edhe e ka gjetur atë.

“Megjithate, kjo që shihet në foto është më e madhja deri me tani” shpalon për lexuesit e Info Globit, Mehmeti.

këpurdha, beguncë

@infoGlobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.