Ballina / KOSOVA / Me transport kufomash mishin e kurbanëve

Me transport kufomash mishin e kurbanëve

Prerja dhe shpërndarja e mishit nga BIK për festën e Kurban Bajramit

Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren shfrytëzoi mjetin e transportit për bartjen e kufomave për të shpërndarë mishin e kurbanëve nëpër familje.

Prerja dhe shpërndarja e mishit nga BIK për festën e Kurban Bajramit konsiderohet jo etike, jo higjenike dhe e papranueshme.

Përfaqësues të BIK’ut në Prizren, i kanë thënë Klan Kosovës se kjo ndodhi për shkak se nuk kishin mundësi të tjera.

Për qytetarët kjo ishte e papranueshme. Ata kanë thënë se rrezikohen nga përhapja e ndonjë epidemie.

Provo po ashtu

Prishtina, kosova, bujqesia urbane, co2, climate change

Fejton: Bujqësia urbane, një koncept i ri jetese, një mënyrë e re e të ushqyerit (8)

Përvojat nga Kenia e New Yorku; Sa paguan Kosova për emetimin e karbonit; A rregullohet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.