Me disa ushtrime dhe këtë ‘ilaç’ do të harroni çka është nervi shiatik

Keni dhimbje të shpinës. Ju ngacmon nervi shiatik!!! Kjo është reçeta që e sygjerojnë ata që kishin dhimbjet si këto të juajat. Mund ta provoni dhe të ndani me ne përvojat me të!

Ne kemi vendosur të ju paraqesim një recetë dhe ju kurrë nuk do të vuani nga dhimbje e nervit shiatik!

RECETË PËR DHIMBJEN E SHPINËS E TË NERVIT SHIATIK

Përbërësit:

200 ml qumësht

4 thelpinj hudhër

METODA E PËRGATITJES:

Së pari,

Në një enë filloni të shtypni të gjitha thelpinjt e hudhrës , shtoni qumështin e vakët. Lëreni për disa minuta derisa të fillojë të valoj.

Merrni këtë ilaç një herë në ditë!- Kjo do t’ju ndihmojë të kontrolloni dhimbjen dhe enjtjen e nervin shiatik pasi do ju ndihmoje anti-inflamatori, hudhra. Shtoni pak mjaltë në këtë ilaç për aromë dhe gjithashtu do të neutralizoni shijen e hudhrave!

Nëse e merrni rregullisht, ju kurrë nuk do të vuani nga nervi shiatik apo dhimbja e shpinës!

Këtu janë disa nga simptomat më të zakonshme të nervit shiatik:

ë Dhimbje të vazhdueshme në një faqe ose në këmbë, dhimbja ndihet rrallë në të dyja anët.

ë Dhimbje që përkeqësohet kur uleni.

ë Dobësi, mpirje ose vështirësi në lëvizjen e këmbës.

ë Dhimbje të vazhdueshme të një natyre.

ë Dhimbje që ndjehet si shpim me thikë që mund ta bëjë të vështirë qëndrimin ose ecjen.

ë Dhimbje që zakonisht fillon të jetë shumë e butë, e gradualisht rritet.

Rekomandime:

Kombinoje këtë recetë me një sërë ushtrimesh për të eliminuar dhimbjen nga nervi shiatik.

Vetëm 60 sekonda në ditë do të jetë e mjaftueshme!

Dhe dhimbja e shpinës dhimbja e nervit shiatik do të zhduket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.