fbpx

Me 5 hapa drejt lumturisë

Këta janë hapat që sipas MSN-së mund të ju bëjnë më të lumtur:

 

  1. Vetë-kontrolli. Të bësh atë që të çon drejt qëllimeve tuaja. Vetë-kontrolli të shtyn të bësh zgjedhjet e vështira të cilat të sjellin më afër qëllimeve tuaja.
  2.  Kurajë. Të kesh parasysh që ëndrrat e mëdha kanë nevojë për shumë punë.
  3. Kurioziteti. Të kërkosh të reja dhe ndryshime.
  4. Optimizmi. Të besosh se më e mira do të vij.
  5. Dashuria. Lidhjet  e afërta dhe të dashura janë ato që të ndihmojnë të tejkalosh kohërat e vështira dhe të arrish potencialet tua më të larta.