fbpx

Mbi 70 të vdekur nga zjarri në Filipine

Së paku 72 njerëz kanë vdekur nga zjarri në një faburikë këpucësh në kryeqytetin e Filipineve, Manila.

Shumica e trupave që janë gjetur deri më tani, janë djegur në shkallë të lartë dhe vështirë se mund të njihen.

Fabrika dykatëshe merrej me prodhimin e pantoflave.

Zjarri raportohet të ketë nisur pasi shkëndijat e një makine të saldimit kanë goditur një enë me kemikate, të cilat përdoren për prodhimin e pantoflave të gomës.