fbpx

Mbi 5 milionë lule në kopshtin magjik

Zakonisht, parku bregdetar “Hitachi” në Japoni është i mbushur me turistë në këtë kohë të vitit. Sidoqoftë, pandemia ka shkundur kartat dhe parku është mbyllur për publikun që nga 4 prilli.

Ndërsa, shumë njerëz që e vizitojnë Japoninë me makinë veri të Tokios zbulojnë një pamje përrallore si një det me miliona lule blu.

Në vjeshtë, deti blu i luleve shndërrohet në të kuqe, pasi zona është e mbuluar në bimët që kthehen nga jeshile në të kuqe. Duke krijuar një sipërfaqe prej 469 hektarë, parku tani lejon vizitorët të mrekullohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.