Maska për lëkurë të thatë

Lëkurat e thata janë ato që shkaktojnë shumë probleme tek shumë femra, madje femrat shumë shpesh bien në depresion shkaku i fytyrës se thatë.

Shumë femra kanë kërkuar këshilla për fytyrat, e ne jua kemi sjell atë.

Sigurisht që ju nuk e keni provuar një maskë në kushtet e shtëpisë, atë më luleshtrydhe.

Fletët e trëndafilit duhet ti lini që të thahen, e me pas bluajeni dhe formoni një pudër, pastaj luleshtrydhet i shtypni dhe formojeni një mas që do të ja hidhni pudrës me petale.

Kjo maskë vendoset në fytyre dhe qafë, lihet derisa të thahet, dhe me pas shpërlahet me ujë të vaket.

Kjo maske është ideale për fytyrat e thata, e sidomos për ato fytyra që nuk mund ti rezistojnë diellit.

\infoGLOBI\R.SHALA\