Ballina / KOSOVA / MASHT vendosi, këto janë datat e provimit të maturës
masht

MASHT vendosi, këto janë datat e provimit të maturës

Sipas Ministrisë së Arsimit, Kulturës e Teknologjisë (MASHT) tanimë janë caktuar datat për mbajtjen e provimit të Maturës Shtetërore 2019 për afatin e qershorit.

Sipas këtij vendimi, maturantët do t’i nënshtrohen pjesës së parë të provimit të maturës, nga data 12.06.2019 deri më 15.06.2019, ndërsa pjesa e dytë e provimit do të mbahet nga data 19.06.2019 deri më 22.06.2019.

Provimi i Maturës Shtetërore do të mbahet në katër lëndë, tri lëndë obligative dhe një lëndë me zgjedhje. Tërheqja publike e shortit për renditjen e mbajtjes së testit nëpër regjione bëhet më 6 qershor 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!