Ballina / LIFESTYLE / Fun / Marok, majmunët po e shijojnë borën në maksimum!
majmuni (1)

Marok, majmunët po e shijojnë borën në maksimum!

Në disa pjesë të Marokut dje ka rënë mjaft borë, sidomos në provincën Ifran në jug të Fesit, në rajonin e vargmaleve Atlas, duke arritur lartësinë madje prej 30 deri 50 centimetra.

Në këtë dukuri shumë të rrallë meteorologjike për këtë pjesë të botës sidomos janë gëzuar majmunët në Atlas, të cilët kanë pasur rast të jashtëzakonshëm për t’u argëtuar në mbulesë të borës, transmeton kanali digjital francez Si News.

Bora në disa pjesë të botës është gjë e pazakontë për shkak të pozitave të ndryshme gjeografike të rajoneve dhe specifikave të klimës nëpër breza të ndryshme të Tokës.

majmuni (2)

majmuni (3)

 

@Fluidi

Provo po ashtu

krishti

A është kjo prova se alienët ishin në kryqëzimin e Krishtit?

Ekspertët e teorive konspirative po mbushin rrjetin me pretendime se alienët ishin të pranishëm gjatë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.