shkup

Maqedonia i fillon bisedimet për NATO më 18 dhe 19 tetor

Republika e Maqedonisë më 18 dhe 19 tetor në selinë e Aleancës në Bruksel zyrtarisht i fillon bisedimet për anëtarësim në NATO.

Siç informoi në konferencën e sotme për shtyp zëdhënësi i Qeverisë Mile Boshnjakovski, në seancën e djeshme të Qeverisë është shqyrtuar dhe miratuar informacioni për formimin e Komitetit Punues që është përgjegjës që t’i zbatojë bisedimet për anëtarësim.

Ai theksoi se Maqedonia është e përkushtuar plotësisht për këto bisedime dhe theksoi se delegacioni zyrtar i Qeverisë në të cilin do të ketë anëtarë nga disa institucione dhe dikastere ministrore do ta kryesojë koordinatori kombëtar Stevo Pendarovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.