fbpx

Maqedoni: Të arrestuarve nga 30 ditë paraburgim

Prokuroria Publike sot ju ka caktuar masën e paraburgimit 30 persona të dyshuar për shumë vepra penale dhe që kanë të bëjnë me ngjarjet në Kumanovë.

30 personat gjatë ditës së djeshme në disa grupe të ndara u dërguan në Gjykatën themelore Shkupi 1 në Shkup.

Bëhet fjalë për 18 persona, nënshtetas të Kosovës, 2 nënshtetas të Republikës së Maqedonisë me qëndrim të përkohshëm në Kosovë, 9 nënshtetas të Republikës së Maqedonisë dhe 1 nënshtetas shqiptar me qëndrim në Gjermani.