Ballina / Fashion/Beauty / "Mango" kritikohet ashpër për zgjedhjen e modeles

"Mango" kritikohet ashpër për zgjedhjen e modeles

Nuk mirëpritet, por kritikohet ashpër për zgjedhjen e reklamimit të koleksionit të fundit “African Tribal Spirit” firma e njohur spanjolle “Mango”. Bëhet fjalë për motrën e vogël të Kim Kardashian, Kandëll Xhener.

Zgjedhja e një modeleje të bardhë ka qenë zëri i kundërshtimit, pasi një koleksion afrikan duhet të përfaqësohej nga një figurë frymëzuar nga Afrika.

Ksavier Tio, drejtuesi i një organizate që mbështet minoritet në Spanjë, ka shprehur pakënaqësinë duke thënë: “Mango duhet të mbështesë njerëzit, kultura e të cilëve ka frymëzuar koleksionin e saj.

Do të ishte një mënyrë e mirë për t’ju kthyer nderin. Do të kishte qenë një vendim i zgjuar nëse do të kishin zgjedhur një modele afrikane ku si pasojë do të kishte shumë sukses në media”.

Provo po ashtu

BUZË TË THATA DHE TË ÇARA

Buzë të thata dhe të çara

Para se të shkoni për të fjetur, bëni mirë t`i hidhni një vështrim dhe gjendjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.