Mami shkoi pa e puthur, shihni reagimin e vogëlushit

Aleksandri Simos dy vjeç nga Florida ka reaguar në mënyrë të mrekullueshme, kur nëna e tij nuk e puthi dhe iku në punë.

Diana Simos nxitoi duke hapur derën dhe harroi t’i jepte “lamtumirën” me puthje birit të saj.

Ai me duart lart në kokë u zemërua dhe në video dëgjohet teksa thotë: Mami Mami … mua ….

Babai i Aleksandrit, Christos, me telefonin e tij e filmoi këtë moment

Diana pasi e postoi videon, pa që kishte arritur mbi 500 mijë shikime.

VOLUME UP!! • After Alexander’s soccer practice i was in such a hurry to get back to work and my baby Alex was very upset he didn’t get the proper goodbye. He had a lot to say and my husband got it all on video lol ? #brokemyheart #imadeituptohimthough #babyismad #icantstopwatching #lovemylittleman

Posted by Diana Simos on Thursday, October 3, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.