Maloku: Zhvatët popullin, punësuat familjarë..Po kush Ju beson ma?

Ish-eprori i lartë i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Naim Maloku, iu ka reaguar politikanëve të cilët kane keqpërdoruar paranë publike, duke i pyetur se a nuk iu vjen marre me dal në rrugë, duke i thënë dikujt tjetër mashtrues.

Ai në postimin e tij në Facebook, ka shkruar se “dhe kur po ju shohim në akademi përkujtimore për Dëshmorë se si mbani fjalime dhe thirreni në UÇK-në. Paga e invalidit 220,e veteranit 170, e punëtorit 250 euro!”.

InfoGlobi ju sjell postimin e tij të plotë:

Kur po shifet se çfarë zhvatjeje të tmerrëshme i keni bërë PTK-se, pronës së popullit të Kosovës, të punësuar krejtë të afërm dhe me ato paga marramendëse.

Ato shpenzime shkërryese, për darka dreka e lukse tjera, nepër ministri.

Kur po krahasohët një km rrugë me ato më të shtrenjëtat në Europë….

Kur po Ju shofim se në çfarë luksi jetoni me familjet Tuaja!

Dhe kur po Ju shofim në akademi përkujtimore për Dëshmorë se si mbani fjalime dhe thirreni në UÇK-në. Paga e invalidit 220,e veteranit 170, e punëtorit 250 euro!

Po qyshë s po Ju vjen marre me dalë në rrugë,me u zgërdhi,dhe me i thënë dikujtë tjetër mashtrues?

Po kush Ju beson ma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.