Ballina / KOSOVA / Malishevë: Era rrëzon kulmin e muzeut “Jahir Mazreku”
muzeu_infoglobi

Malishevë: Era rrëzon kulmin e muzeut “Jahir Mazreku”

Erërat e forta që kanë përfshirë Komunën e Malishevës i’a kanë hequr kulmin e ndërtesës së muzeut të qytetit “Jahir Mazreku”.

Kjo komunë bën me dije se nuk ka të lënduar në këtë rast ani pse në atë moment ka pasur kalimtar përreth muzeut.

“Të gjitha ekipet e sigurisë dhe të emergjencave, kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke u marrë me eliminimin e këtij dëmi dhe krijimin e sigurisë për qytetarë. Dëmi është i konsiderueshëm. Masa të menjëhershme ka marrë edhe komuna.Dëme më të vogla mund të shihen edhe në kulmet e ndërtesave tjera në qytet”.

@Fluidi

Provo po ashtu

Ruairi O Connell

O’Connell nuk pret marrëveshje mes Kosovës e Serbisë në Berlin

Takimi i liderëve të Ballkanit Perëndimor që do të mbahet më 29 prill, kësaj radhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.