Ballina / Galeria / Mali që kufizohet nga tri shtete

Mali që kufizohet nga tri shtete

 Mali Roraima, kufizohet nga tri vende të ndryshme (Venezuela, Brazili dhe Guajana) është i rrethuar nga të katër anët me shkëmbinj të lartë. 

Ai vazhdon të mahnitë botën.

@Fluidi

Provo po ashtu

Inovacioni Boeing 787 BBJ

Prodhohet ‘shtëpia fluturuese’ (foto)

Paramendoni nëse zotëroni një shtëpi luksoze prej 2.400 metra katror, e cila mund të fluturojë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.