fbpx

Malësori Prënkoçaj vjen me hitin e radhës

Malësori Prënkoçaj vjen me hitin e radhës.

“Pas këngës ritmike “Burrë e gru”,vjen një këngë e re nga unë, kësaj here për adhuruesit e baladave. Kënga e re titullohet “Malli për ty”, e shkruar dhe e kompozuar nga Ilir Berani, orkestruar nga Burim Krasniqi dhe me realizim në studion e Robert Beranit. Është një këngë me plotë mallëngjim për dashuri, e përcjellur me tingujt e çiftelisë së mjeshtrit të madh Burim Krasniqit” ka deklaruar për infoglobin Malësori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.