“Makbethi” sonte në Teatrin Kombëtar të Kosovës

Sot në Teatrin Kombëtar të Kosovës do të luhet shfaqja “Makbethi” me fillim nga ora 20:00.

Teatri Kombëtar i Kosovës, sot mirëpret shfaqjen nga Teatri Shqiptar në Shkup “Makbethi”, e cila vjen me regji të Diana Dobrev.
Në rolet kryesore janë Muzabajdin Qamili dhe Teuta Ajdini.

Drama “Makbethi”, është njëra ndër tragjeditë e Shekspirit ku paraqitet lufta për pushtet në Skoci gjatë shekullit XI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.