Mahi: Zonat e kohës

Shkon Medvedevi te Putini dhe me nervozë i propozon t’i heqin më këto zonat e kohës. E pyet Putini:
– Pse?
– Ja pse, fluturoj unë në qytetin tjetër, thërras në shtëpi e ata të gjithë në gjumë, herën e kaluar të zgjova në 4 në mëngjes, duke menduar se është mbrëmje. Po e thërras Agelën për t’ia uruar ditëlindjen, thotë ka qenë dje, kryetarit kinez Vitin e Ri, thotë është nesër…
– Gjëra të parëndësishme – i thotë Putini.
– Të parëndësishme? E mba mend kur u rrëzua ai aeroplani presidencial polak? Unë po i thërras për t’u shprehur ngushëllime, e atje më thonë se aeroplani ende as që ka fluturuar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.