Ballina / LIFESTYLE / Fun / Mahi: Rënia në humnerë

Mahi: Rënia në humnerë

Shkojnë Muja e Hasa nëpër bjeshkë, dhe Hasa bie në një humnerë. Pas disa minutash nga lart e thërret Muja Hasën:
– Hasë, a je mirë?
Hasa:
– Po, po!
– E qysh ke rënë?
– Nuk kam rënë, ende po bie!

Provo po ashtu

Mënyra se si mbani timonin tregon shumë për ju [FOTO]

Shumë ngasës, në veçanti ata me përvojë, pa vetëdije kanë krijuar një mënyrë të veçantë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.