Ballina / LIFESTYLE / Fun / Mahi: Polici e pinguini

Mahi: Polici e pinguini

E zë polici një pinguin dhe e çon në stacion policor. Shefi habitet dhe e pyet pse e ka sjellë, e ai i thotë:
– M’u duk i dyshimtë.
Shefi zemërohet dhe i bërtet:
– Çoje në kopsht zoologjik.
E kryen shefi ndërrimi, niset në shtëpi, kur rrugës e sheh po atë polic, dhe atë me pinguinin.
– A të thashë të çosh në kopsht zoologjik?
– E pata, tash po e çoj në kinema – thotë polici.

Provo po ashtu

Mënyra se si mbani timonin tregon shumë për ju [FOTO]

Shumë ngasës, në veçanti ata me përvojë, pa vetëdije kanë krijuar një mënyrë të veçantë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.