Mahi: Kashta

Një njeri, sapo hyn në qelinë e burgut, pasi e kishin dënuar, e pyet shokun e dhomës:
– Sa je i dënuar?
– Gjashtë muaj, e kam thyer bankën – i përgjigjet ai.
– Si ore gjashtë muaj dhe e ke thyer bankën, mua ma dhanë një vit sepse e kam vjedhur një qerre kashtë!
– Epo, gjykatësi nuk ha kashtë – ia pret ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!