Ballina / LIFESTYLE / Fun / Mahi: Gjendja serioze

Mahi: Gjendja serioze

Burri e çon gruan e sëmurë te mjeku. Pas kontrollit rutinor, doktori e veçon burrin në zyrën e tij, dhe i thotë:
– Situata është serioze, duhet të mbetet në spital.
– Doktor, më thuani për sa do të shërohet?
– Për 500 euro.

Provo po ashtu

Mënyra se si mbani timonin tregon shumë për ju [FOTO]

Shumë ngasës, në veçanti ata me përvojë, pa vetëdije kanë krijuar një mënyrë të veçantë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.