Mahi: Automati folës i gjyshes e gjyshit

Mirë mëngjes. Për momentin nuk jemi në gjendje t’u paraqitemi. Ju lutem lini porosi pas sinjalit me zë. Biiip…
Nëse jeni njëri nga fëmijët tanë, shtyp 1.
Nëse doni t’ua ruajmë fëmijët, shtyp 2.
Nëse doni t’ua huazojmë automobilin, shtyp 3.
Nëse doni t’ua lajmë e t’ua hekurosim rrobat, shtyp 4.
Nëse doni të shkojmë për nipat në shkollë, shtyp 6.
Nëse doni t’ua përgatisim drekën e së dielës dhe t’ua sjellin në shtëpi, shtyp 7.
Nëse doni të vini të hani këtu, shtyp 8.
Nëse ju duhen para, shtyp 9.
Nëse doni të na çoni në darkë apo në teatër – filloni të flisni, po ju dëgjojmë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.