fbpx

Mahi: Algjebrisht

Po u lavdohej biondina e gëzuar fqinjeve të saja:
– E dini, djali im po shkon në orë të anglishtes, frengjishtes dhe algjebrës.
– Jo, ori!
– Po, po. Bir, thuaju teteve diçka në algjebrisht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.