Magjia e ‘Infinite cave’

Shpella besohet se është rreth 4km e gjatë dhe si theksojnë shkenctarët, ka ekzistuar me miliona vite, e pavërejtur në Vietnamin qendrorë.

Shpella tanimë është shndërruar në një atraksion shumë ekskluziv turistik. Grupi i turistëve që viziton këtë shpellë ndodhë të paguajë ciceronin në thellësi të shpellës, deri në 3000 dollarë për person.

Shpella Pa Fund  konsiderohet si më e madhja në Vietnam, e sipas disave edhe më e madhja në botë./InfoGlobi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!