Madonna kërkon privatësi për arrestimin e djalit të saj

Madonna ka lëshuar një deklaratë lidhur me arrestimin e djalit të saj, Rocco për posedim të kanabisit.

16 vjeçari u arrestua në Londër kur banorët kishin telefonuar policinë duke thënë se disa të rinj kanë sjellje të çuditshme.

Pasi ka dëgjuar këtë lajm mbretëresha e muzikës pop ka thënë: “E dua shumë djalin tim”.

“Do të bëjë çdo gjë që mundem që ta mbështes atë dhe do ju kërkoja për pak privatësi”, ka thënë Madonna.

Related image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!