Macja që ka “pushtuar” Instagramin

Në Instagram, njerëzit po çmenden pas një maceje me sy të mrekullueshëm.

Pam Pam, kafsha e adhurueshme me gëzof të bardhë, ka më shumë se 74 000 ndjekës në rrjetin social.

Njëri sy blu dhe tjetri jeshil janë sekreti i kësaj maceje të vogël dhe të bardhë. Këto sy janë si pasojë e një çrregullimi gjenetik që lidhet me nivelin e melaninës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.