Ballina / RAJONI / Lotaria amerikane mbyllet më 7 nëntor
In Fabric
errorr american lotary

Lotaria amerikane mbyllet më 7 nëntor

Të gjithë ata shqiptarë që kanë provuar të hedhin lotarinë amerikane “DV Lottery 2019” dhe nuk kanë mundur do të hapin faqen e vënë në dispozicion nga Departamenti i Shtetit, nuk duhet të shqetësohen.

Ambasada Amerikane ka shpërndarë një njoftim përmes faqes së saj zyrtare në rrjetet sociale ku sqaron të gjithë se faqja është jashtë funksionit në mbarë botën për arsye teknike e mirëmbajtjeje dhe se po punohet për rikthimin e shërbimit.

“Është përkohësisht jashtë funksionit për mirëmbajtje. Kjo është një ndërprerje në mbarë botën që prek të gjitha vendet, jo vetëm Shqipërinë”, thuhet në njoftimin e Ambasadës.

Ambasada sqaron se do të njoftojë për çdo informacion të mëtejshëm përmes rrjeteve sociale dhe faqes së internetit, transmeton TCH.

Lotari amerikane u hap më 3 tetor dhe mbyllet zyrtarisht më 7 nëntor.

Check Also

dokumentet e tribunalit

Kroacia ekspozon dokumente e Tribunalit të Hagës

Qendra për Dokumentimin e Drejtësisë Tranzicionale “Sense” hap dyert e saj në qytetin bregdetar kroat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *