Ballina / Uncategorized / Lotaria 2019, dy këshillat e Ambasadës Amerikane
kongresi amerikan

Lotaria 2019, dy këshillat e Ambasadës Amerikane

Lajmi për hapjen e lotarisë amerikane edhe për këtë vit u konfirmua disa ditë më parë, ndërkohë që tashmë, Ambasada Amerikane del me dy këshilla të thjeshta për të gjithë ata që kanë vendosur të aplikojnë.

Përmes faqes së saj në Facebook, Ambasada Amerikane këshillon që të aplikohet herët dhe më e rëndësishmja, vetëm një herë.

“Përshëndetje, e keni dëgjuar lajmin? Programi i Lotarisë Amerikane 2019 hapet në datën 3 tetor 2017. Këshilla ime kryesore: aplikoni herët, por ama vetëm një herë!”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë.

Për më shumë informacione, Ambasada ka vënë në përdorim të ndjekësve të saj në rrjetet sociale një hashtag në lidhje me këtë temë.

Provo po ashtu

Hemingway, tregimi

Hemingway shkroi edhe këto gjashtë fjalë …

Shkrimtarëve të vërtetë u mjaftojnë vetëm disa fjalë për të krijuar vepra arti! Lexoni dramën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.