Ballina / KURIOZITETE / Londra , qyteti i parë me “pishinë në ajër “

Londra , qyteti i parë me “pishinë në ajër “

Londra do të jetë qyteti i parë ku do të ndërtohet pishina e parë në ajër. Ajo pritet të ndërtohet në 115 metra lartësi, mbi rrugët e Londrës.

Pishina do të jetë 25 metra e gjatë dhe do të mbajë thuajse 400 tonë ujë, ndërsa është vendosur që të lidhë dy kulla luksoze të banesave, duke i lejuar përdoruesit të notojnë mes dy ndërtesave.

Pishina do të ndërtohet nga çelqi prej 20 centimetrash trashësi.

Ideatorët e këtij projekti vejnë në dukje se “të notosh brenda kësaj pishine do të ktijojë ndjenjën e lundrimit në ajër”.

@Fluidi

Provo po ashtu

FBI mbyll observatorin në rrethana misterioze

FBI mbyll observatorin në rrethana misterioze

Objekti fokusohet në kërkimet diellore dhe teleskopi i tij është një nga observatorët më të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.