fbpx
Llojet e kokëdhimbjes

Llojet e kokëdhimbjes, ja kur jeni në rrezik

Llojet e kokëdhimbjes, ja kur jeni në rrezik. Dhimbja e kokës mund të jenë fare e zakonshme, mirëpo ekzistojnë disa raste kur ajo mund edhe të jetë serioze.

Në raste të caktuara, kokëdhembja mund të tregojë për ndonjë tumor, sulm apo gjendje tjetër.Për ta dalluar se a është serioze apo jo, më poshtë i gjeni disa nga shenjat.

Kokëdhembje si “rrufe”. Nëse ajo shfaqet krejt papritur dhe bëhet e papërballueshme e që zakonisht zgjat nga 60 sekonda pa ndërprerë, atëherë kjo mund të jetë shenjë e gjakderdhjes në tru.

Nëse pas ushtrimeve apo marrëdhënieve seksuale, filloni të keni kokëdhembje të madhe, mund të jetë shenjë e tumorit në tru.

Një dhimbje koke e madhe dhe që zgjate për një periudhë të caktuar, mund të jetë shenjë e ndonjë sulmi të caktuar.

Gjithashtu, nëse keni histori familjare tek kanceri, nëse papritur fillon e ju shfaqet një kokëdhembje e çuditshme me të cilën nuk jeni përballur deri më tani, konsultohuni me një mjek sepse mund të jetë shenjë e ndonjë lloji të kancerit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.