Litepay-Litecoin

LitePay mund të sjellë një vëmendje më pozitive ndaj Litecoin

Ne mund të shohim shumë shpejt një konkurrencë të madhe në botën e pagesave të kriptovalutave. Nëse çdo gjë shkon sipas planit, shërbimi i LitePay do të vazhdojë të lansohet sot. Jo vetëm që do të prezantojë më shumë konsumatorë dhe shitës me pakicë në Litecoin, por edhe LitePay Card pritet të bëhet i disponueshëm gjithashtu.

Për ata që nuk janë në dijeni se qfarë është LitePay saktësisht, është një shërbim i projektuar për të pranuar pagesat e Litecoin. Gjithashtu punon për njerëzit që kërkojnë të ruajnë dhe shpenzojnë LTC në një mënyrë të përshtatshme. Ndoshta veçoria më mbresëlënëse e shërbimit LitePay është se ajo gjithashtu do të ofrojë një shërbim me bazë kartelash për të bërë shpenzimet e Litecoin shumë më të volitshme.

Në letër, përparësia më e madhe e LitePay është se bëhet shumë më e lehtë për njerëzit që të pranojnë pagesat e Litecoin. Deri më tani, duket se Litecoin nuk ka bërë një ndikim të madh në këtë drejtim, edhe pse rrjeti ka një sasi të shëndetshme të transaksioneve në përgjithësi. Kjo duket se tregon se shumë njerëz janë më shumë se të gatshëm të shpenzojnë Litecoin për mallra dhe shërbime të caktuara.

Pronarët e bizneseve do të jenë të kënaqur të dëgjojnë se LitePay u lejon atyre të pranojnë pagesat e LTC në mënyrë të përshtatshme. Ajo punon si për shitjen me pakicë ashtu edhe për tregtinë elektronike, e cila vetëm më tutje nënvizon rëndësinë e pagesave të kriptovalutave. LitePay gjithashtu merret me shlyerjen e transaksioneve duke konvertuar transfertat në hyrje në monedhën fiat të depozituar në një llogari bankare.

LitePay Kartela është ajo që shumica e njerëzve do të tregojnë interes për të ecur përpara. Duke pasur parasysh se ka kaq shumë çështje kur bëhet fjalë për fshehtësi dhe karta pagese tani, do të jetë mjaft interesante të shihet se si LitePay merret me këtë aspekt. As Visa dhe as Mastercard nuk janë shumë të prirur të merren me kriptovaluta tani, por mbetet e paqartë nëse LitePay ka dalë me një zgjidhje për të anashkaluar këtë problem.

Siç është zakonisht rasti, përdoruesit do të duhet të verifikojnë identitetin e tyre para se të marrin duart mbi një kartë LitePay. Duket se transporti i këtyre kartave do të fillojë sot, edhe pse ka qenë një kohë që kur kemi dëgjuar për mënyrën se si kompania ka planifikuar të ecë përpara në këtë drejtim. Me asnjë përditësim që nuk është lëshuar, është e mundur që kartat LitePay nuk do të dalin siç është planifikuar fillimisht.

Për momentin, ne duhet të presim dhe të shohim se çfarë ka të ardhme për LitePay. Nëse kjo mund të bëjë Litecoin më tërheqës për të dy përdoruesit dhe shitësit, gjërat do të bëhen shumë interesante duke ecur përpara. Vetëm koha do të tregojë nëse kompania mund ta tërheqë këtë, megjithatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.