Litepay

Litepay do të miratohet nga Starbucks dhe Amazon në 2018

Disa javë më parë, Starbucks la të kuptohej se do të ishte miratimi i një kriptoje, por nuk do të ishte bitcoin. Amazon gjithashtu thuhet se është në procesin e miratimit të kriptovalutav. Pyetja në mendjet e shumë vetave është, cili do të jetë ai? Nëse analizoni në mënyrë kritike tregun e fshehtë siç është tani, nuk është e vështirë të shihet se Litecoin (LTC) do të jetë ai, dhe kjo është për shkak të Litepay. Ju vetëm duhet të kuptoni bazat e Litepay, si dhe faktorët motivues për këto kompani, atëherë ju do të kuptoni pse LTC është ai.
Së pari, nëse këto dy kompani do të miratonin kriptot, gjasat janë se do të shkonin për një kripto të qëndrueshme. Nuk ka kuptim që ata të pranojnë një kripto që përjeton luhatje të egra të çmimeve. Rreziku thjesht nuk do të jetë i vlefshëm. Kjo është ajo ku Litepay Litecoin vjen në shprehje. Në natyrën e tij, Litepay është projektuar për të zbutur paqëndrueshmërinë e egër që zakonisht përjetohet në tregun e kriptos. Kjo për shkak se çdo pagesë e bërë përmes Litepay mund të zgjidhet menjëherë për monedhën fiat.
Kjo është lloj stabiliteti që kompanitë si Amazon dhe Starbucks do të kërkonin. Nuk do të kishte kuptim që këto kompani të kriptonin që nuk mund të konvertohen lehtë në fiat, me të gjitha rreziqet që vijnë me mbajtjen e afatit për një kohë të gjatë. Rasti në pikën është Steami i cili miratoi Bitcoin vitin e kaluar, pastaj e uli atë disa muaj më vonë, duke cituar luhatshmëri të tepruar të çmimeve.

Në thelb, duke pranuar Litepay, këto kompani jo vetëm që do t’u jepnin klientëve një mënyrë efikase për të paguar për produktet, por do të ulte gjithashtu kostot që kompanitë e tilla ballafaqohen në zgjidhjen e transaksioneve të klientëve. Kjo do të ishte një plus për këto korporata në dy mënyra. Së pari, do t’i donte më shumë për të fshehur diehards, dhe ka një numër në rritje prej tyre, që do të përkthehet në shitjet më të larta. Kompanitë gjithashtu do të tërheqin një nivel edhe më të lartë të besnikërisë nga klientët ekzistues, meqë blerja e produkteve do të ishte shumë më e lehtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.