libra

Lista e librave më të shitur gjatë Prillit sipas NYT

E përditshmja e famshme amerikane “The New York Times” ka bërë një renditje të librave më të shitur të muajit prill.

1. “Qumësht dhe mjaltë” – Rupi Kuar
2. “Gruaja në kabinën 10” – Ruth Ware
3. “E gjithë drita që s’mund ta shoh” – Anthony Doerr
4. “Burii i quajtur Ove” – Frederick Backman
5. “Vajza Lical” – Martha Hall Kelly
6. “Foleja” – Cynthia D’Aprix Sweeney
7. “Të gjitha vajzat e humbura” – Megan Miranda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.