albin kurti

Ligji i pagave, Kurti takon sindikalistët

Kryetarët e tri sindikatave në Kosovë, Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës-SBASHK, Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës-FSSHK dhe Sindikata e Policisë së Kosovës, tash e disa ditë po kërkojnë që mos të zvarritet zbatimi i ligjit.

Këto tri sindikata të premten kanë mbajtur një takim të përbashkët dhe kanë kërkuar takim urgjent më së largu deri të martën me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi, kryeministrin në detyrë, Ramush Haradinaj, dhe me kryetarët e subjekteve politike parlamentare.

Pas asnjë përgjigje të vetme zyrtare nga 3 krerët e institucioneve, i vetmi që pritet ti takojë ata, është kryeministri në ardhje, Albin Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.