Ballina / LIFESTYLE (page 90)

LIFESTYLE

Cili është çelësi i suksesit

suksesi

Shpesh në shoqërinë moderne, lumturia është baras me suksesin. Pjesa më e madhe prej nesh punojnë shumë me bindjen se lumturia vjen duke arritur suksesin. Por duhet t’i shohim gjërat në anën tjetër. Kërkuesja e Universitetit Standford, Emma Seppälä, thotë se faktet tregojnë se është lumturia ajo që çon drejt …

Lexo më shumë

Kështu jetohet më gjatë

Konsumimi i vazhdueshëm i frutave mund të parandalojë deri në 7.8 milionë vdekje të parakohshme në vit, sipas të dhënave të fundit nga një studim i kryer nga Kolegji Mbretëror i Londrës. Ata kanë specifikuar edhe llojet e frutave të cilat reduktojnë rrezikun nga sëmundjet e zemrës si dhe ato …

Lexo më shumë

Gjini mashkullore, sa do të jetoni

Kur dikush ushtron rregullisht, ushqehet shëndetshëm dhe në çdo pikëpamje punon me veten, mendojmë që ai person do të jetojë gjatë. Megjithatë, shkencëtarët zbulojnë disa shenja krejtësisht tjera të cilat na tregojnë se sa do të jetojmë. Shikoni shenjat interesante sipas së cilave, pohojnë shkencëtarët, mund të shihni se si …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!