LIFESTYLE

“Metamorfoza” e Justin Bieber

Justin Bieber është një nga këngëtarët më në zë të tregut botëror të muzikës. Kanadezi 23 vjeçar, merret me muzikë, që prej vitit 2008, kur ishte vetëm 14 vjeç. Krahas muzikës, Bieber tërhoqi vëmendjen edhe me paraqitjen e tij fizike, duke u shndërruar shumë shpejt në një model për shuëm …

Lexo më shumë

Çka nuk ka thënë Ajnshtajni

albert_ajnshtajn

Njerëzve u pëlqejnë shumë citimet e mira, dhe interneti e ka bërë shumë të lehtë të gjesh një të përsosur për çdo rast. Por ka një gjë: Shumë nga figurat më të cituara të historisë (mendoni Abraham Lincolnin, Eleanor Rooseveltin, Albert Ajnshtajnin, Martin Luther King Jr.) thjesht nuk i kanë …

Lexo më shumë