Ballina / LIFESTYLE (page 85)

LIFESTYLE

10 shprehje filozofike

Zhgënjimi mund të jetë shkatërrimtar, por ky nuk është fundi i historisë tuaj. Ka shumë gjëra të tjera përpara, dhe këto thënie me siguri do ju japin forcën për të mos u dorëzuar asnjëherë. “Unë nuk i kushtoj vëmendje botës që merr fund. Ka marrë fund për mua shumë herë, …

Lexo më shumë