LIFESTYLE

Çfarë kuptimi kanë këto ëndrra

Njerëzit dhe kafshët shohin ëndrra. Ndërsa shumë njerëz nuk mund të kujtojnë ëndrrat e tyre në tërësinë e tyre, shumica prej nesh që i kujtojmë, mbajmë mend shumë pak. Është vlerësuar se njerëzit shpenzojnë rreth 2 orë ëndërrim në një natë. Ëndrrat nuk janë kuptuar plotësisht, dhe ndërkohë që disa …

Lexo më shumë

A ia dini kuptimin fjalës OK

OK” është një fjalë anglisht që tregon miratim, pranim, marrëveshje, pëlqimin ose pranimin. Ajo është kthyer shpesh si një fjalë e huazuar në shumë gjuhë të tjera dhe ka qenë e përshkruar si fjalë që mund të kuptohet gjerësisht në botë. Por, a e dini kuptimin e vërtetë dhe origjinën …

Lexo më shumë

Fun: Ja si të bëni para përmes magjisë

Si ta nxisni energjinë e mirë financiare? Mësuesit lindorë këshillojnë që ta zgjidhni kuletën me ngjyrë të duhur për ju. Nëse dëshironi që ta nxisni energjinë pozitive si në jetën tuaj ashtu edhe në aspektin financiar, ju rekomandojmë që të blini kuletë me njërën nga pesë ngjyrat e ‘Feng Shu’-it. …

Lexo më shumë

Dhjetë këshila për lumturi

Në këtë artikull do të mund të lexoni dhjetë këshilla të cilat do t’ju ndihmojnë të ndiheni më të lumtur. 1. Bëni gabime. Nëse nuk i bëni, mos u përpiqni aq shumë sa mundeni. 2. Përpiquni më së shumti që mundeni. 3. Së paku njëherë në vit thuajuni prindërve dhe fëmijëve atë që …

Lexo më shumë