fbpx

LIFESTYLE

Konspiracione: Mallkimet që janë përmbushur

Konspiracione, Mallkimet që janë përmbushur

Konspiracione . Tregimet për mallkime edhe ashtu janë shumë të frikshme, mirëpo kur flitet për mallkimet që janë përmbushur, atëherë frika kalon në një nivel tjetër. Më poshtë keni disa konspiracione për mallkimet. Mallkimi i Johnny Garrett-it Ky tregim fillon me dhunimin dhe vrasjen e një murgeshe 83-vjeçare në Teksas …

Lexo më shumë

Si të kujdesemi për orkidetë

Si të kujdesemi për orkidetë

Orkidetë janë që prej disa dekadash lulet e preferuara për t’u vënë në shtëpi dhe arsyeja është padyshim pamja e tyre elegante dhe delikate. Por delikate nuk është vetëm pamja e orkideve,pasi këto lule kërkojnë gjithashtu nje kujdes të madh. Pra, nëse keni vendosur të blini orkide, është mirë të …

Lexo më shumë