Ballina / LIFESTYLE (page 71)

LIFESTYLE

Fun: Ja si të bëni para përmes magjisë

Si ta nxisni energjinë e mirë financiare? Mësuesit lindorë këshillojnë që ta zgjidhni kuletën me ngjyrë të duhur për ju. Nëse dëshironi që ta nxisni energjinë pozitive si në jetën tuaj ashtu edhe në aspektin financiar, ju rekomandojmë që të blini kuletë me njërën nga pesë ngjyrat e ‘Feng Shu’-it. …

Lexo më shumë

Dhjetë këshila për lumturi

Në këtë artikull do të mund të lexoni dhjetë këshilla të cilat do t’ju ndihmojnë të ndiheni më të lumtur. 1. Bëni gabime. Nëse nuk i bëni, mos u përpiqni aq shumë sa mundeni. 2. Përpiquni më së shumti që mundeni. 3. Së paku njëherë në vit thuajuni prindërve dhe fëmijëve atë që …

Lexo më shumë

Si t’i përgjigjeni lodhjes kronike

lodhja

Njerëzit shpesh ndjejnë një lodhje , e cila mund të zgjasë me muaj e ndonjëherë edhe me vite. Fjala është për lodhjen kronike. Mos e nënçmoni ! Lodhja kronike padyshim prek në mënyrë drastike funksionin për të kryer aktivitetet bazike, kështu që njeriu nuk është në gjendje të kryej as aktivitetet përditshme …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!