Ballina / LIFESTYLE (page 70)

LIFESTYLE

Çfarë kuptimi kanë këto ëndrra

Njerëzit dhe kafshët shohin ëndrra. Ndërsa shumë njerëz nuk mund të kujtojnë ëndrrat e tyre në tërësinë e tyre, shumica prej nesh që i kujtojmë, mbajmë mend shumë pak. Është vlerësuar se njerëzit shpenzojnë rreth 2 orë ëndërrim në një natë. Ëndrrat nuk janë kuptuar plotësisht, dhe ndërkohë që disa …

Lexo më shumë

A ia dini kuptimin fjalës OK

OK” është një fjalë anglisht që tregon miratim, pranim, marrëveshje, pëlqimin ose pranimin. Ajo është kthyer shpesh si një fjalë e huazuar në shumë gjuhë të tjera dhe ka qenë e përshkruar si fjalë që mund të kuptohet gjerësisht në botë. Por, a e dini kuptimin e vërtetë dhe origjinën …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!