LIFESTYLE

Mahi: Fëmijët në kopsht

Shkon nëna për ta marrë fëmijën e saj në kopsht. Në hyrje ka çfarë të shohë, porta hapekrah, fëmijët luajnë në zall me telefona mobilë. E pyet edukatoren: – Pash Zotin, këta janë fëmijë të vegjël, si nuk kujdeseni për ta, porta e hapur, fëmijët mund të dalin në rrugë? …

Lexo më shumë

Mahi: Zonat e kohës

Shkon Medvedevi te Putini dhe me nervozë i propozon t’i heqin më këto zonat e kohës. E pyet Putini: – Pse? – Ja pse, fluturoj unë në qytetin tjetër, thërras në shtëpi e ata të gjithë në gjumë, herën e kaluar të zgjova në 4 në mëngjes, duke menduar se …

Lexo më shumë

Humor: Rrëmbimi

Kohë krize, s’ka para, kreditë duhet paguar, gratë po shpenzojnë shumë… Muja e Hasa, pasi janë dehur mirë në kafene, vendosin ta rrëmbejnë gruan e një tajkuni të njohur. E kapin ata të nesërmen para salonit të frizerit, ia vënë një thes në kokë dhe e çojnë në një shtëpi …

Lexo më shumë