fbpx

LIFESTYLE

Lufto stresin me frymëmarrje

frymemarrja

Për shumë kend stresi dhe nervoza janë pjesë e përditshmërisë, por ndonjëherë njerëzit e kanë të vështirë t’i kontrollojnë këto dy fenomene negative. Megjithatë, ekziston një teknikë e budistëve për relaksim dhe qetësim të mendjes, e të cilën më poshtë e sjellim për ju: Vendoseni njërën dorë në ballë, ndërsa …

Lexo më shumë

Etja nuk njeh sezon

Fluidi, #fluidi, infoglobi

Sa herë keni humbur kohën duke menduar se kush më mirë do të sfidoj etjen tuaj në këtë sezone ? Sa herë keni bërë zgjidhje të gabuara? Tashmë zgjidhja më e mirë ekziston. Kompania e njohur për lëngje Fluidi sjell brendinë e pijeve me licensë amerikane, RC Cola. Përbërësit e …

Lexo më shumë

A jemi krijesat e vetme në Univers

univers

Njëra nga pyetjet më të famshme që mund të dëgjohet kohët e fundit është ‘A jemi ne krijesat e vetme inteligjente në univers?’. Një fakt interesant, që duhet përmendur, është se nëse mendoni që në Univers nuk jetojnë krijesa të tjera inteligjente, përveç njerëzve, atëherë jeni në mesin e shumë …

Lexo më shumë