LIFESTYLE

Gjëegjëza kineze

NYT

Një kombinim i negociatave të ashpra nga Sekretari i Shtetit John Kerry dhe Shtëpia e Bardhë e Obamës, plus problemet e rënda të ndotjes së ajrit të vet Kinës, solli Pekinin në tavolinë për nënshkrimin e marrëveshjes së Parisit dhe për të bërë një angazhim më të madh për të …

Lexo më shumë

Truqet që duhet mbajtur në mend (FOTO)

Disa truqe të përditshme janë shumë të thjeshtë dhe të përdorshëm saqë gjeneratë pas gjenerate i përdor ato. Megjithëse, përgjatë viteve këto truqe mund të ndodh që harrohen, dhe rikthehen në atë që quhet “këshillat e gjyshes”. Prandaj, më poshtë ju sjellim disa truqe të rëndësishme të jetës së përditshme, …

Lexo më shumë

A lexohet karakteri nga madhësia e duarve

duart

Duket se madhësia e duarve tregon diçka për personalitetin tuaj. Njerëzit me gishta më të mëdhenj janë më kurioz, përderisa ata me më të shkurtër kanë tendencë për t’u bërë udhëheqës të mrekullueshëm. Ata me duar më të shkurtra rrezikojnë më shumë, janë të mrekullueshëm, u pëlqejnë aventurat dhe marrëdhënien …

Lexo më shumë