LIFESTYLE

Mos harro me marre me vete!

#fluidi, fluidi

Nganjëherë jemi shumë të etur dhe po në atë moment dëshirojmë të pijm diçka freskuese, me shije të mrekullueshme për ne, alternativa e parë dhe më e duhura është Rc Cola. Pavarësisht se a je duke shkuar në shkollë, në punë, jeni duke dalë në natyrë, apo del në shëtitje …

Lexo më shumë

Kush po na manipulon ?

Kush po na manipulon

Shumica e njerëzve manipulojnë dikë deri në njëfarë mase. Por kjo gjë ndryshon tërësisht kur dikush na manipulon neve. Më poshtë ju sjellim disa shenja që tregojnë se si mund të kuptoni kur dikush e bën këtë veprim ndaj jush. Flasin dhe veprojnë shumë shpejtë Njerëzit manipulues janë njerëz që …

Lexo më shumë